Pre-orders

Pre-Orders zijn spellen die nog niet beschikbaar zijn, maar waarvan de release gepland staat in de nabije toekomst. Je kan deze aan een interessante prijs voorbestellen bij ons en wanneer ze door de distributeur geleverd worden, worden ze meteen naar je verstuurd. Meestal is dit op de dag van de officiƫle release, of de dag erna.

Pre-orders moeten besteld en betaald worden voor de aangegeven deadline, zodat wij tijdig het juiste aantal exemplaren kunnen reserveren bij de leverancier.

De verwachte leverdatum op onze site is gebaseerd op de gegevens aangeleverd door onze distributeur en is hetzelfde voor alle winkels. Soms lopen spellen echter vertraging op en wordt de release datum opgeschoven. Indien het spel 2 maanden na de verwachte leverdatum nog steeds niet verschenen is, kunt u ervoor kiezen het reeds betaalde bedrag terug te laten storten.

Alle spellen die in de nabije toekomst verschijnen, kunnen voorbesteld worden. Wil je een bepaald spel voorbestellen dat nog niet bij de selectie in onze webshop staat? Stuur dan een mailtje voor meer informatie : info@boardgamebusters.be

Onze eigen selectie van interessante pre-orders, vind je hier.