Kickstarters

Boardgamebusters neemt actief deel aan Kickstarter-campaigns voor bordspellen. Wanneer de optie voor een retailer pledge bestaat, en er voldoende interesse is bij onze klanten, bieden wij de optie om het spel via ons te bestellen. Zo bespaar je op de aanschafprijs en steun je toch nog de Kickstarter-campaign. Deze zeer voordelige prijs is echter enkel geldig tijdens de Kickstarter Campaigns.

Hoe werkt het?

1) Stuur een mailtje naar info@boardgamebusters.be en laat ons weten voor welke Kickstarter(s) je wil inschrijven, en of je komt afhalen of wil laten verzenden.

2) Bij voldoende interesse doen we een retailer pledge. Op het moment dat de campaign het streefbedrag bereikt, verzoeken we alle ingeschrevenen om het bedrag over te schrijven en zo hun exemplaar te bevestigen.

3) Na betaling is de bestelling definitief en is het enkel nog wachten tot de uitgever het spel rondstuurt.

De retail pledge telt mee om de stretch goals te behalen, dus buiten de prijs en de verzending/ophaling blijft alles exact hetzelfde als wanneer je zelf zou pledgen op Kickstarter.

Opgelet! Inschrijven op onze retail pledge houdt ook hetzelfde risico in, als wanneer je zelf pledget op Kickstarter. Vertragingen zijn eerder de norm en als de uitgever het spel nooit aflevert, hebben we met z’n allen gewoon pech. Gelukkig gebeurt dit bij bordspellen zo goed als nooit (<1%) en zelfs indien het gebeurt, doen wij ons best om de pledge bij de uitgever terug te vorderen.

Verzendingswijze wordt afgesproken op het moment dat de spellen bijna geleverd worden. Ervaring leert dat verzendkosten de laatste tijd snel evolueren, we zoeken de goedkoopste, veilige oplossing op het moment van verzending. Afhalen kan ook gratis in Olen(BE) of op een beurs of evenement waar we aanwezig zijn.

Updates over de campaigns en shipping dates van onze Retail Pledges kan je volgen via onze Facebook pagina : https://www.facebook.com/boardgamebusters

Volgende campaigns zijn actief op Kickstarter en bieden ons een retail pledge waarop je momenteel kan intekenen :

Onze retail pledges kan je terugvinden op Crowdfinder.

Late Pledges, nog enkele stuks over om op in te tekenen :

Afgelopen campaigns, nog enkele stuks op voorraad :

Een overzicht van afgelopen Campaigns, waar BoardGameBusters succesvol aan deelgenomen heeft. Deze retail pledges zijn afgesloten en kunnen momenteel niet meer besteld worden.